Welkom » Werkwijze

Werkwijze

 

Kennismaking:

 

De eerste kennismaking ziet u hiernaast. Dit is Diana Gremmen van Artemis Dierverzorging.

Voor uw vakantie (of andere reden) komt zij, op afspraak, bij u langs om met u en uw huisdier kennis te maken. Het is tenslotte niet niks om uw huisdier(en) en huis over te laten aan een vreemde.

 

Opstellen van de verzorgingsopdracht en het opdrachtformulier:

Wij respecteren dat iedereen eigen gewoontes en gebruiken heeft voor de verzorging en wij zullen proberen zo min mogelijk af te wijken van het patroon waaraan uw huisdier gewend is. Daarom wordt samen met u een verzorgingsopdracht opgesteld en zullen alle afspraken vastgelegd worden. Op basis van deze verzorgingsopdracht en de algemene voorwaarden wordt het opdrachtformulier ondertekend.

Na  het ondertekenen van het opdrachtformulier vindt de overdracht van de sleutel plaats en dient de betaling voor aanvang van de verzorgingsperiode te zijn voldaan. De algemene voorwaarden kunt u alvast doornemen op deze site onder "Voorwaarden".

Om uw privacy te garanderen wordt uw sleutel gelabeld met een kleur en niet met een adres.

 

Uw vakantie of afwezigheid:

Vlak voor uw vakantie of afwezigheid zullen wij nog even contact met u opnemen om zeker te zijn dat er voldoende voer e.d. aanwezig is en of dit nog steeds op de afgesproken plek te vinden is. Mocht er tijdens uw afwezigheid iets aan de hand zijn, dan wordt direct contact met u opgenomen. Na uw terugkomst wordt een afspraak met u gemaakt om uw sleutel in te leveren.

 

Verzorging bij ons thuis:

Het is ook mogelijk een klein huisdier, zoals hamster, cavia, vogel of vis, bij ons thuis te laten verzorgen. Het tarief voor de verzorging zal in dat geval lager zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Artemis Dierverzorging in Amsterdam verzorgt huisdieren aan huis, tijdens vakantie of ziekte.